Aanbod

Hier vind je ons aanbod zaden en plantgoed.

We doen ons best om kwalitatief zaad aan te bieden. Al onze zaden worden met de hand gekuist waardoor onzuiverheden mogelijk zijn. De kans bestaat dat er zaadjes van een andere soort bij in je bestelde zakje zijn beland, al is die kans miniem. Ook is ons zaad niet altijd raszuiver. Zo kunnen bijvoorbeeld sommige pepers gekruist zijn met andere peper- en/of paprikasoorten en kan dus hun originele smaak en kleur variëren. Mogelijke kruisingen worden vermeld met een sterretje achter de naam. Ook is het mogelijk dat de kiemkracht van bepaalde zaden vermindert. We stellen jullie feedback erg op prijs zodat we onvruchtbaar zaad tijdig uit onze catalogus kunnen halen.

Hoe bestellen?

Onze collectie is constant in verandering.  Zaden en planten komen en gaan en wij doen ons best onze site up to date te houden.

Zaden: Stuur een mailtje naar info@seedboxleuven.be met vermelding van de nummers van de zaden die je graag wilt bestellen en je volledige naam en adres. Vervolgens ontvang je een bevestigingsmail met onze gegevens en je bestelnummer. Wij vragen €3 per zakje zaden en een verzendkost van €2,50. Na storting van het totaalbedrag met vermelding van je bestelnummer, krijg je je brief met zaadjes opgestuurd.

Plantgoed: Stuur een mailtje naar info@seedboxleuven.be met vermelding van de nummers van de planten die je graag wilt bestellen. Vervolgens ontvang je een mail met een afhaalmoment dat zal plaatsvinden op onze locatie of in Pellenberg (boomkwekerij). De betaling kan overgeschreven worden of ter plaatse contant betaald worden.

Sommige zaden en planten zijn giftig. Giftigheid van planten proberen we steeds te beschrijven in de plantenfiches. We raden dus aan deze steeds goed te lezen. Seedbox vzw is niet verantwoordelijk voor het laks omspringen met deze soorten. Houd kinderen uit de buurt van giftige planten en zaden!

Om de inheemse biodiversiteit niet te verstoren, vragen we jullie om uitheemse soorten uitsluitend in je tuin te gebruiken. Gelieve ze niet in het wild uit te zaaien en te voorkomen dat ze uit je tuin kunnen ontsnappen!